Pakketten- en Postal Technology International Awards-shortlist bekend!

  30 september 2019

De shortlist voor de Parcel and Postal Technology International Awards 2019 is bekendgemaakt. De shortlist van dit jaar wordt gedomineerd door oplossingen voor het bezorgen van pakketten, geautomatiseerde sorteer- en uitvoeringstechnologie en nieuwe milieuprogramma’s gericht op het verduurzamen van de postsector.

Nominaties voor de Awards staan open voor iedereen die in de post- en pakjesindustrie werkt en dit jaar bleken de awards extreem populair, met nominaties uit de hele wereld die alle delen van de industrie bestrijken.

Final Mile Innovation of The Year (The Final Delivery)

  • Omnic and Modern Expo’s Brandshub
  • SwipBox Infinity
  • Bpost in-home delivery
  • Cleveron 501
  • Kyburz and Buddy Mobility Auto eTrolley III

Lees het volledige artikel op Parcelandpostaltechnologyinternational.com

Terug