Robot in de wijk: Pakketjes!!

  27 september 2019

De zelfrijdende pakketrobot is een nieuwe mogelijkheid voor het bezorgen van miljoenen pakketjes in ons land. Als de wet wordt aangepast.

Die eeuwige pakketbezorgterreur met busjes die voor overlast zorgen? Jouw bel die weer eens klinkt als je buurvrouw niet thuis is, maar een pakket met haar zoveelste paar nieuwe schoenen wordt bezorgd? Dat zal er niet meer zijn als een robot de pakketjes brengt…

OP REDELIJKE TERMIJN WERKELIJKHEID

Nee, we hebben het niet over verre toekomstmuziek met een wandelende robot die weet wanneer je thuis bent en jouw bel weet te vinden. Het gaat hier om een serieuze vinding, de zelfrijdende pakketrobot die zich zelfstandig op loopsnelheid verplaatst om bij jou in de buurt de gekochte spullen af te leveren. Deze zou op redelijke termijn werkelijkheid kunnen zijn, want een prototype bestaat.

Lees het volledige artikel op Metronieuws.nl

Terug