Last Mile Logistics op de Post + Parcel Expo in Amsterdam

  01 oktober 2019

Dit jaar is ’s werelds toonaangevende internationale beurs en conferentie voor pakjes en postbedrijven van 1 tot 3 oktober 2019 in de RAI Amsterdam. En natuurlijk zijn wij aanwezig om de wereld onze oplossingen voor pakketbeheer te laten zien.

Parcel + Post Expo is het toonaangevende wereldwijde evenement voor de post-, pakjes- en expressbranche ter wereld.

Het evenement in 2019 biedt de meest significante gelegenheid voor postexploitanten, koeriers, e-fulfilmentbedrijven, grensoverschrijdende verladers en bezorgbedrijven om actuele kwesties te bespreken en zakelijke relaties aan te gaan op een wereldwijde schaal. Met meer dan 3.000 mensen die elk jaar uit meer dan 100 landen aanwezig zijn, is Parcel + Post Expo de wereldwijde ontmoetingsplaats voor de industrie.

De gratis te bezoeken Parcel + Post Expo is ’s werelds grootste jaarlijkse post- en pakketbeurs. Met meer dan 200 internationale exposanten biedt het een uitstekende gelegenheid om uit de eerste hand een blik te werpen op de nieuwste innovaties en technologieën die deze industrie vooruit helpen, van toonaangevende partners tot gloednieuwe startups.

Tijdens de PARCEL + POST EXPO-conferentie in 2019 zullen experts de belangrijkste kwesties en de toekomst voor de wereldwijde post- en pakketbezorgindustrie bespreken. Sessies dit jaar zijn onder meer: ​​e-commerce en last-mile levering, logistiek, digitale verstoring, strategische richtingen, autonome toekomst en groeiende financiële diensten, om er maar een paar te noemen. De Universal Postal Union Conference-sessies zijn altijd een hoogtepunt van de PARCEL + POST EXPO, en 2019 zal speciale sessies bevatten die de toekomstige strategische richting van de postsector bespreken.

We zijn blij dat we u onze oplossingen voor postexploitanten, appartementengebouwen en onze grootste innovatie, de autonome pakketrobot, kunnen laten zien. Kom ons bezoeken op beursstand nummer 625 en 628 voor een demostatie. Ik hoop je daar te zien!!

Terug